Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea: Jignirile adresate de Ponta lui Patapievici și Mihăeș reprezintă răzbunarea sa faţă de toţi cei care şi-au câştigat titlurile academice altfel decât prin plagiat

"Refuzul lui Victor Ponta de a contrasemna decretele de decorare pentru Horia Roman Patapievici, Mircea Mihăeş, Tania  Radu şi Dan Croitoru reprezintă răzbunarea sa faţă de toţi cei care şi-au câştigat titlurile academice altfel decât prin plagiat. Această lipsă de respect faţă de câţiva intelectuali de marcă ai României, implicaţi direct în procesul de condamnare a comunismului, e dovada faptului că premierul nu poate trece peste frustrările personale", a scris Elena Udrea pe Facebook. "Refuzul său e şi un semn că nu poate accepta criticile altora şi nu înţelege ideea de pluralism de opinie, fie ea şi politică. De bună seamă, dacă ar fi după el, Horia Roman Patapievici şi Mircea Mihăeş ar trebui trimişi "la Canal pentru reeducare”".

Preşedintele Traian Băsescu a sesizat CCR în legătură cu un conflict de natură constituţională generat de refuzul premierului Victor Ponta de a contrasemna decrete prezidenţiale privind decorarea unor personalităţi care au asigurat conducerea Institutului Cultural Român în perioada 2005-2012.

evz.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.