Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea lămurește destinatarul gestului care a făcut-o celebră: 'Era pentru partenerul meu din acea vreme'

udrea-nas

Elena Udrea a surprins, când colegii din Parlament, au aruncat-o în cătușele DNA și au încuviințat că poate fi reținută și arestată, printr-un gest făcut după declarația prin care le cerea să nu încuviințeze trimiterea sa după gratii. Atunci, Udrea a dus degetul la nas și a făcut gestul care a stârnit numeroase discuții. La Kanal D, Udrea a explicat că destinatarul gestului era concubinul său din acea vreme.

”Față de marea majoritate a oamenilor sunt o femeie bogată. Am suficient cât să mă simt bine, să am o viață liniștită cu copilul meu. Tind să fac afaceri și să sporesc averea familiei.

Semnul meu era pentru partenerul meu din acea vreme. Mi-a dat mesaj: ”Te văd la televizor”. Era copiat de la Celine Dion și soțul ei. Am stabilit să procedăm la fel, atunci am decis să îl fac, ca să știe că eu sunt bine.”, a explicat Elena Udrea.

Citește și: Rareș Bogdan, despre majorarea pensiilor: Mă deranjează ipocrizia celor din PSD. Dacă şi-ar fi dorit atât de mult , ar fi crescut pensiile atunci, nu cu o prorogare de un an şi două luni de zile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.