Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea șochează: Ponta mi-a zis că voi fi arestată de Kovesi! Iohannis primește totul în plic

udrea

Elena Udrea continuă seria dezvăluirilor șocante. Fostul președinte al PMP spune că Klaus Iohannis primește deciziile pe care trebuie să le ia în plic, din exterior. Așa s-ar fi întâmplat, zice Udrea, și în cazul nominalizării lui Marian Munteanu în cursa electorală pentru Primăria București.

”Eu cred că Iohannis primește în plic diferite chestii, din afara țării și nu numai. Oricum, nu cred că e în stare să facă vreun raport, e autist.

Eu cred că această propunere, a lui Marian Munteanu, i-a dat-o în plic Eduard Hellvig. Munteanu nu e propunerea lui Iohannis.”, a spus Udrea.

Citește și: O profesoară de geografie din Iași, prinsă de un elev când făcea videochat / IMAGINI 18+

Elena Udrea a vorbit, la România TV, și despre momentul în care fostul preşedinte Traian Băsescu şi fostul premier s-au pus de acord pentru numirea Laurei Codruţa Kosevi în funcţia de procuror-şef al DNA, în 2013. Aceasta a mărturisit că fost mesagerul între Băsescu şi Ponta şi că cel din urmă i-a transmis un avertisment, care, doi ani mai târziu, s-a adeverit.

"Domnul Ponta mi-a spus atunci. Treaba ta, dar eu îţi spun, tu o să fii prima pe care Laura Codruța Kovesi o arestează. Şi au fost martori, oameni care erau de faţă în momentul acela", a declarat Elena Udrea.

Citește și: Apucături de profesoară: Și-a ridicat bluza în clasă și a început să danseze, iar elevii să o filmeze / VIDEO

Fostul minstru a mai precizat că Victor Ponta nu a recunoscut nici până astăzi întâlnirea pe care au avut-o în 2013, premergătoare desemnării lui Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al DNA. "Domnul Ponta nu a recunoscut lucrul acesta, aşa că a rămas ca în gară. Sper că acum regretă că nu a recunoscut. Are timp să recunoască că aşa au stau lucrurile", a mai spus Elena Udrea.

Citește și: VIDEO CRITICI dure cu bătaie la Iohannis și Mihalache de la varful PNL

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.