Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, pomenită în rugăciuni de stareţul unei mănăstiri: 'Va ajunge din nou pe funcție'

Elena Udrea îşi găseşte susţinători în locuri diverse, în aceste momente deloc fericite pentru fostul ministru. Udrea are simpatizanţi şi în Biserica Ortodoxă Română. Starețul Mănăstirii din Leucușeti, județul Suceava, părintele Ioil, s-a rugat, duminică, în cadrul slujbei religioase, și pentru Elena Udrea.

„A fost la mănăstire când era în campanie electorală. Este o femeie credincioasă, s-a rugat în biserică, a făcut metenii. Era profund tulburată, dar a plecat mai liniștită după ce i-am spus că funcția pentru care râvnește este destul de grea mai ales că țara e sărăcită. România a fost jefuită de cei care au condus de-a lungul anilor cu bună știință. I-am spus atunci că nu are o echipă puternică și nu are pe cine se baza. O femeie care a rămas singură și care va ajunge din nou pe funcție chiar dacă acum a căzut”, a declarat părintele Ioil, pentru suceavanews.ro.

„Chiar dacă a spus că nu se dă cu mir și nu citește acatise, sunt sigur că este exact invers. Este o femeie credincioasă. I-am spus atunci să își refacă viață să aibă pe cineva alături. Chiar dacă mama ei o sprijină nu e suficient. E dat de la Dumnezeu ca femeia să aibă alături un bărbat. Are un suflet bun, dar au fost mulți care au profitat de ea”, a mai declarat stareţul.

Sarețul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucușești, în vârstă de 85 de ani,  este cel care, înainte de alegerile prezidenţiale, declarase că viitorul președinte al țării va fi o femeie.

FOTO: adevarul.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.