Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea profețește: Dosarul EADS va lovi năprasnic în PNL

David Simonds EADS BAE 23.09.12

Candidatul PMP, Elena Udrea, pare că știe mai multe despre următoarea bombă pregătită de DNA: mega-dosarul EADS. Preferata lui Traian Băsescu susține că liberalii vor fi cei mai afectați în furtuna EADS, dar nici cei de la PDL nu au motive de liniște.

”Nu am informaţii din dosare, nu primesc stenograme, dar Dosarul EADS e dintr-o perioadă în care ministerele implicate în proces erau conduse de liberali, dar se presupune că sunt mulţi din cei care reprezintă azi PNL. Eu văd că sunt foarte puţini cei care, în aceste zile, vorbesc despre ce se întâmplă cu aceste dosare de corupţie, pentru că fiecare se gândeşte ce schelet are în dulap, şi atunci oamenii politici se feresc să vorbească despre ceva la care se gândesc că mâine îi va implica şi pe ei. E linişte la ACL, pentru că în momentul în care vor apărea şi alte cauze majore, vom vedea nume mari implicate în cauzele respective”, a declarat Elena Udrea, la Adevarul.

Întrebată cam despre cine ar fi vorba, Udrea preferat să mențină suspansul și a spus că sunt vizați foști miniștri de interne.

”Până la decizii ale instanţei, speculaţiile sunt cele pe care le dezbatem noi aici. Cred că oamenii politici care susţin independenţa justiţiei sunt cei care, atunci când sunt implicaţi oameni din apropierea lor, spun acelaşi lucru: să fie justiţie!  În condiţiile acestea, electoratul să judece candidaţii după ce reprezintă,mai puţin după ce spun sau după ce alţii spun despre ei. Ca om politic, am demonstrat loialitate faţă de statul de drept”, a mai spus Udrea. 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.