Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea răspunde la întrebarea de 1000 de puncte: cum de arată mai bine în pușcărie decât în libertate/ Video

Udrea Targsor

Elena Udrea i-a oferit două interviuri jurnalistei Anca Alexandrescu, de la Realitatea Plus. Pe rețelele de socializare au curs comentariile și mulți se întrebau cum de Elena Udrea reușește să se îngrijească atât de bine la Penitenciarul Târgșor.

Citește și: Elena Udrea, poveste cu tâlc pentru Klaus Iohannis. Pățania lui Băsescu, la final de mandat/ Video

Udrea a ținut să le răspundă celor care au pus această întrebare și a explicat că se îngrijește tocmai pentru ca familia și apropiații ei să nu sufere și mai tare din cauza faptului că este în pușcărie.

”Am văzut comentarii: cum de era Udrea vopsită și aranjată? Păi asta este o pușcărie de femei, femei care au familii, au soți, au copii, au părinți care vin să le viziteze. Destul că este o dramă pentru oameni să aibă aici pe cineva. Pentru un copil să aibă aici mama, pentru părinți să-și aibă aici copiii. Dacă te mai și văd vai de tine, neîngrijită, că nu te duci nici că plângi în fața lor, nici nu te duci să le spui dacă ceva nu este bine aici. Pentru ei este mai bine dacă văd că ești aranjată, chiar și aici.

Totuși, este uman și este și decent ca persoanele care stau în penitenciar să se poată îngriji. Din acest punct de vedere, cei care au comentat, în afară de cei de bună credință, cu siguranță cei mai mulți sunt deranjați de lucrurile importante despre care vorbim”, a spus Elena Udrea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.