Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, REVOLTATĂ de explicațiile Laurei Codruța Kovesi: îi distruge PUNCT cu PUNCT argumentele

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Elena Udrea la DNA

Elena Udrea se declară revoltată de argumentele prezentate de Laura Codruța Kovesi la ieșirea de la audieri.

Citește și: Laura Codruța Kovesi candidează la prezidențiale: Anunțul făcut de Cozmin Gușă

„Doamna Kovesi invocă acum faptul că nu i s-au respectat drepturile procesuale, pe care eu cel puțin nici n-am îndrăznit, nici nu-mi imaginam că-mi pot fi respectate.

Dânsa nu a avut dreptul să vadă dosarul: nu l-a avut până azi, dar i s-a dat dreptul de mâine. Păi în cazul meu a fost vorba să mi se admită cererea de a vedea dosarul înainte de a da declarație? ! Declarațiile s-au dat mereu în orb.

Dânsa vine cu avocați și spune că n-ar vrea să rămână și pentru al doilea dosar că avea ceva de făcut. E treaba avocatului! Dar a avut avocat... Când se întâmpla așa vreodată în vremurile trecute când doamna Kovesi chema țintele pe care și le făcuse împreună cu Coldea și ieșeau încătușate de acolo?! Când vreodată drepturile astea măcar îți puteai imagina că îți sunt respectate?

Sunt revoltată! Să invoci toate abuzurile pe care tu le-ai făcut și să te plângi că nu ți s-au respectat drepturile în condițiile în care constatăm că îți sunt respectate și să folosești tot felul de tertipuri pentru a nu da declarații și a prelungi doar-doar se întâmplă ceva cu Secția Specială... De a invoca faptul că e o strategie să ajungă procuror european... Școala asta și tipul acesta pentru a împidica oameni să ocupe funcții dânsa a practicat-o ani de zile (n.r.: tonul Elenei Udrea este în creștere). Dânsa a ieșit ca unele din victimele pe care le-a făcut în fruntea DNA. Laura Codruța Kovesi se apără ca penalii” a spus Elena Udrea la emisiunea România9 la TVR, realizată de Ionuț Cristache.

„Cel mai mult m-a mișcat este faptul că e conștientă de toate abuzurile pe care le-a făcut. Ea a crezut că niciodată ei nu i se poate întâmpla nimic. A crezut că sistemul o va salva în astfel de situații. Ca urmare că avea motive să creadă este și ce se întâmplă azi la Bruxelles în contextul în care se află ea”, a conchis Elena Udrea, aflată în Costa Rica.


ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.