Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea s-a înscris la un doctorat în Teologie/ surse UPDATE

facebook.com
Elena Udrea biserica

Fostul om forte din Regimul Traian Băsescu continuă să șocheze. După ce a anunțat că l-a descoperit pe Dumnezeu și că își dedică timpul bun din zi pentru meditații și rugăciune, Elena Udrea a făcut încă un pas. Surse citate de România TV susțin că Elena Udrea s-ar fi înscris la un doctorat în teologie și are de gând ca după absolvirea studiilor doctorale în teologie să deschidă un Institut al fericirii.

Vezi și: Victor Ponta recunoaște că se află în spatele PRU: Ce strategie a pus la cale

Nu se știe încă la ce Universitate va face studiile doctorale, ce ierarh i-a dat binecuvântarea și cine e profesorul îndrumător.

UPDATE: Elena Udrea ne-a transmis că nu a aplicat deocamdată.

"M-am spovedit pentru prima oara in viata mea anul trecut, nu intelegeam de ce e important. Nu trec prin cea mai linistita si fericita perioada din viata mea si, cu toate astea, eu ma simt extraordinar de bine. Fac 15-20 de minute de meditatie pe zi. E important sa iti rupi 20 de minute din timp, sa te retragi, sa nu te gandesti la nimic, sa vezi apoi ce minuni se intampla in viata ta", spunea Elena Udrea acum câteva zile la KanalD.

"Prima data m-am spovedit in luna noiembrie a anului trecut. Nu intelegeam importanta acestui act. Sunt lucruri care imi apasau constiinta, sunt lucruri pe care nu poti sa le spui altcuiva. La psiholog nu am fost niciodata. Mulţi vor crede că am înnebunit", a mai spus Udrea.

Citește și: Judecătorul care a dispus arestarea și extrădarea româncei Anamaria Nedelcu în Canada a fost eliberat din funcție de Klaus Iohannis

content-image

Aceasta a vorbit şi despre campania electorală prezidenţială din 2014.

"Eu mi-am dorit sa fiu presedintele Romaniei, dar atunci nu stiam lucrurile pe care le stiam astazi. Daca am gresit in fata oamenilor, imi asum. In fata lui Dumnezeu nu am gresit", a mai declarat ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.