Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elena Udrea, trădată de cei mai apropiaţi colaboratori. Cine a turnat-o la DNA

udrea

Mai multe persoane au fost audiare luni la DNA, în urma percheziţiilor în Dosarul Galei Bute. 4 persoane au fost reţinute în urma audierilor. Potrivit unor surse judiciare, doi dintre inculpaţi au colaborat cu procurorii şi le-au mărturisit anchetatorilor cum au fost puşi de Elena Udrea să încalce legea. Cei doi sunt Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, şi Nastasia Gheorghe, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării.

Potrivit aceloraşi surse, în semn de recunoştinţă pentru colaboarea lor, Ştefan Lungu şi Gheorghe Nastasia, reţinuţi pentru 24 de ore de DNA, vor scăpa de arestul preventiv. Procurorii DNA nu vor mai cere intanţei arestarea acestora.

DNA a trimis luni, către Camera Deputaţilor, cererea de urmărire penală pe numele Elenei Udrea, în Dosarul Galei Bute. Udrea este acuzată de abuz în serviciu, cu obținerea pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

Vezi şi: Caracatiţa de la Ministerul Dezvoltării. Cum a acţionat reţeaua din jurul Elenei Udrea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.