Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a spus Elena Udrea dupa ce a mancat mici

mici 1
Însoțită de șefa Organizației de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, și de președintele organizației județene Alba a PMP, deputatul Clement Negruț, Elena Udrea s-a îndreptat apoi spre zona în care se desfășurau 'Zilele Orașului', unde a făcut o 'baie de mulțime'. Udrea s-a lăsat fotografiată alături de foarte mulți localnici și a dat, de asemenea, autografe, inclusiv pe piele. Alături de colegii săi de partid, ea s-a oprit apoi pentru a mânca mici, despre care a zis că sunt la fel de buni ca și cârnații de Pleșcoi.

În timpul vizitei sale, Udrea s-a întâlnit și cu un coleg de Parlament, liderul organizației județene Alba a Partidului Social Democrat, deputatul Ioan Dîrzu, cu care s-a salutat.

Vizita Elenei Udrea la Sebeș a reprezentat și un prilej pentru membrii PMP de a strânge semnături pentru susținerea candidaturii acesteia la prezidențiale.

Elena Udrea a revenit în Alba la o lună după ce participat la Târgul de Fete de pe Muntele Găina, aceasta fiind cea de-a treia prezență a liderului PMP în 2014 în județ.

 Sursa: Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.