Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elev din Gorj, dispărut după o ceartă cu părinții, pentru o notă slabă la simulare

CNMR
copii scoala elevi

Un adolescent de 15 ani, elev în clasa a 8-a la Școala Gimnazială Fărcășești, județul Gorj, a dispărut de acasă de joi, după ce mama lui i-a luat telefonul și nu i-a permis să meargă la fotbal, pentru că a avut rezultate slabe la simularea Evaluării Naționale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, Corina Scurtu, tânărul de 15 ani a fost dat în urmărire națională, după ce joi a dispărut în condiţii suspecte de acasă, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor, conform Mediafax.

Citește și: Niculae Bădălău a EXPLODAT după ce a fost atacat în plină stradă: 'Nu putem accepta să fie folosite asemenea 'injective'

Mama băiatului susține că i-a interzis să meargă la fotbal, la antrenamente, pentru că obținuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale.

Femeia spune că Ciprian are rezultate foarte bune la învăţătură. „Suntem prin pădure, îl căutăm peste tot. A luat o notă mică la simulare, nu era supărat pe tema asta, deoarece nu se trec în catalog și nu îl afectează cu nimic. Luase un 4 la matematică. La română luase peste 9, are numai 9 și 10 la școală. A fost afectat că, în ziua respectivă, joi, i-am luat telefonul și i-am spus să nu meargă la Rovinari, nu l-am lăsat să plece la antrenamentele de la fotbal. Să vină acasă, că nu se întâmplă nimic. A venit de la școală, mi-a povestit ce s-a întâmplat, ne-am certat de i-am luat telefonul, i-am spus să nu plece niciunde. Nici măcar nu am apucat să văd pe unde a ieșit. Eu am probleme de sănătate și am fost în spital când a fost simularea. Profesorii mi-au spus să stau liniștită, că nu se trec în catalog. I-am spus ca pedeapsă, duminică era ziua lui, pe 17, nu o să-i fac ziua, dar eu fiind în spital, soțul i-a făcut-o, deci nu l-a pedepsit nimeni. Se înscrisese la Liceul Militar în Craiova", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Elena, mama adolescentului de 15 ani.

Ciprian face parte din echipa de fotbal Jiul Rovinari.

„După ce am ieșit din spital, i-am spus că trebuia să pună mâna să învețe mai bine, să se gândească la faptul că s-a înscris la liceul militar. El a vrut să meargă joi la antrenament și, deoarece aveam eu treabă, i-am spus să mă ajute și de aici el a început cu jigniri la adresa mea. Mi-a spus , dar nu l-am crezut în stare. Mai are un frate mai mic. Îl roagă să vină acasă", a mai declarat mama elevului de la Fărcășești.

Părinţii le-au spus poliţiştilor că băiatul în vârstă de 15 ani a plecat de acasă fără bani sau alte bunuri asupra sa.

Persoanele care pot oferi detalii pentru găsirea tânărului sunt sfătuite să sune la 112.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.