Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevă de 14 ani, salvată de echipajul SMURD după ce s-a înecat cu un jeleu la şcoală - Fata a fost găsit inconștientă

zcj.ro
popmieri smurd

O elevă de 14 ani de la Şcoala Gimnazială Geaca, judeţul Cluj, a fost salvată, miercuri, de echipajul SMURD, după ce s-a înecat cu un jeleu la şcoală, potrivit news.ro.

”Echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu a fost solicitat în cursul zilei de astăzi pentru a interveni în cazul unei eleve de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu la Şcoala Gimnazială Geaca„, a transmis, miercuri, ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că, în momentul sosirii la faţa locului, salvatorii au găsit eleva întinsă pe bancă în stare de inconştienţă.

”Acesteia îi erau aplicate manevrele de resuscitare de bază de către medicul de familie din cabinetul medical din sat şi asistenta medicală din cadrul Şcolii Gimnaziale. Echipajele medicale SMURD şi SAJ au acţionat cu echipamentele speciale pentru a asigura eliberarea căilor aeriene şi aplicarea manevrelor de resuscitare”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, în scurt timp, semnalele vitale au revenit, iar victima a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD şi transportată la UPU Copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.