Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii din 39 de localități din nu vor merge la școală, luni și marți din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică

ELECTRICITATE

Elevii din 39 de localități din județul Arad nu vor merge la școală, luni și marți, din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică. Decizia a fost luată, duminică, pentru „protecția copiilor”, informează agerpres.

Prefectura Arad a anunțat, duminică seara, că, din cauza lipsei de alimentare cu energie electrică a zeci de localități din județ, s-a luat decizia suspendării cursurilor, luni și marți, în 39 de școli, pentru „protecția copiilor”.

Este vorba de școlile aflate în localitățile Archiș, Bata, Beliu, Birchiș, Bârsa, Bârzava, Brazii, Buteni, Cermei, Chisindia, Conop, Craiva, Dieci, Ususău, Gurahonț, Hălmagiu, Hălmagel, Hășmaș, Moneasa, Mișca, Păuliș, Pecica, Petriș, Pleșcuta, Săvârșin, Seleuș, Șagu, Șepreus, Șicula, Șilindia, Șiria, Șiștarovăț, Tauț, Târnova, Varadia de Mureș, Vârfurile, Vinga, Zăbrani, Zărand.

42.000 de persoane din județul Arad nu au curent electric, duminică, din cauza viscolului și a ninsorilor care au afectat liniile de medie tensiune.

Decizia de suspendare a cursurilor școlare pentru luni și marți a fost luată și în județul Timiș. De asemenea, luni nu se vor face cursuri în nicio școală din Mehedinți și Gorj, iar în cinci localități din județul Hunedoara vor fi suspendate orele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.