Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevii din zece localităţi, din județul Giurgiu, vor participa la exerciţii de evacuare în caz de cutremur, cu ocazia sărbătoririi Zilei Protecţiei Civile

MFE
elevi scoala

Elevii din zece localităţi din judeţul Giurgiu vor participa, în perioada 26 februarie - 3 martie, la exerciţii de evacuare în caz de cutremur, sub îndrumarea şi coordonarea pompierilor, cu ocazia sărbătoririi Zilei Protecţiei Civile.

"Cu prilejul împlinirii a 87 de ani de la înfiinţarea Protecţiei Civile la data de 28 februarie 2020, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Vlaşca' al judeţului Giurgiu organizează în acest an o serie de activităţi, sub sloganul 'Împreună mai pregătiţi!' Astfel, în perioada 26 februarie - 3 martie, specialişti din cadrul Serviciului Pregătire pentru Intervenţie şi Rezilienţa Comunităţilor vor desfăşura activităţi de informare şi educare preventivă, lecţii deschise şi exerciţii de evacuare în caz de cutremur în unităţile de învăţământ din localităţile Iepureşti, Buturugeni, Novaci, Băneasa, Slobozia, Malu, Găujani, Stăneşti, Vieru şi Hodivoaia", se arată într-un comunicat remis, miercuri, de ISU Giurgiu, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Pompierii le vor prezenta elevilor informaţii referitoare la regulile de comportament în cazul producerii unor situaţii de urgenţă şi vor fi distribuite şi materiale de informare în cadrul campaniilor naţionale "R.I.S.C. - Renunţă! Improvizaţiile sunt catastrofale!" şi "Nu tremur la cutremur".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.