Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elevul de 14 ani dispărut în râul Mureș a fost găsit mort

GO2 Romania tourism & travel
Raul Mures

Cadavrul elevului de 14 ani care s-a înecat, luni, în râul Mureş, în care s-a scăldat imediat după ce a plecat de la şcoală, a fost găsit, marţi, de către scafandrii Detaşamentului de Pompieri Arad, la o adâncime de aproximativ şapte metri, relatează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, a declarat, pentru AGERPRES, că luni seara au fost oprite căutările, din cauza întunericului, iar marţi dimineaţă, la ora 8,00, au fost reluate. În total, pompierii au căutat în apele Mureşului aproximativ zece ore, luni şi marţi, folosind scafandri.

Conform reprezentanţilor ISU, cadavrul copilului a fost găsit la o distanţă de câteva zeci metri faţă de locul în care a intrat în apă. Corpul neînsufleţit a fost predat medicilor legişti.

Luni după-amiază, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că un copil s-a înecat în zona "Maranata" a malului Mureşului, în municipiul Arad. Pompierii au găsit, în locul indicat, doi copii, care au spus că sunt colegi cu cel care a intrat în apă.

Citește și: VIDEO - Fetiță snopită în bătaie de mai multe adolecente: Poliția le-a găsit pe agresoare

"Cei doi copii găsiţi pe malul râului au afirmat că, după ce au plecat de la şcoală, s-au oprit la Mureş să facă o baie, iar colegul lor nu a mai ieşit la suprafaţa apei", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.