Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elina Svitolina şi-a 'înghiţit' aroganţa: Ce a declarat după ce a fost învinsă de Mihaela Buzărnescu

Elina Svitolina

Prima mare surpriză de la Roland Garros a fost făcută de Mihaela Buzărnescu, sportivă care a eliminat-o pe a patra favorită, Elina Svitolina. La finalul unui meci terminat în doar două seturi, ucraineanca a recunoscut superioritatea adversarei, declaraţii care cu siguranţă o vor ambiţiona şi mai mult pe jucătoarea din România.

Mihaela Buzărnescu (România, cap de serie 31) s-a calificat vineri în optimile de finală de la Roland Garros după ce a învins-o cu 6-3, 7-5 pe Elina Svitolina, a 4-a favorită a turneului. Meciul a fost unul fără precedent, în care "Miki" s-a enervat teribil şi s-a jignit, dar pe care l-a câştigat cu emoţii după doar două seturi.

Vezi şi: Dintre minunile naturii: Fructul care previne diabetul şi menţine silueta

La conferinţa de presă, Svitolina a spus ce nu a mers în jocul său: "Ea a jucat un tenis grozav, a meritat victoria. Din păcate, eu nu am reuşit să evoluez la nivelul dorit. Nu mi-am găsit ritmul, jocul nu mi-a mers, simţeam permanent că mă lupt pentru orice punct, nimic nu a venit firesc. Asta nu înseamnă că iau cu ceva din meritele adversarei. Chiar a jucat un tenis grozav. A simţit incredibil mingea azi şi a meritat pe deplin să meargă mai departe", a recunoscut jucătoarea eliminată de Buzărnescu, potrivit Mediafax.

Declaraţia jucătoarei din Ucraina vine după ce înaintea meciului spunea că nu ştie prea multe lucruri despre Buzănescu, a auzit că este stângace, însă "nu-şi bate capul cu asta".

Vezi şi: Psihologii explică un fenomen REVOLTĂTOR: Cum ajung profesorii să aibă relaţii intime cu elevii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.