Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elisabeta Lipă dezvăluie: Canotorii de aur ai României nu au unde să se antreneze în liniște

Inquam Photos/ George Calin
canotaj

Cea mai bună canotoare a secolului, Elisabeta Lipă, a acuzat duminică faptul că lotul național al României nu se poate antrena cum trebuie și că ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, nu îi răspunde la telefon pentru a regla problema.

Lotul de canotaj al României a revenit duminică în ţară cu o medalie de aur și două de argint, cucerite la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Ne antrenam la Snagov, intre salupe. Mai cerem voie, (sportivii) mai primesc injuraturi. Ce sa facem? Face parte din peisajul autohton (...) L-am sunat pe dl Drula pentru acesti copii care nu se puteau antrena dupa masa, nu se puteau antrena din cauza circulatiei de pe lacul Snagov, pierdeau un antrenament. Dl Drula are in subordine Autoritatea Navala Romana”, a spus Elisabeta Lipă, la Antena 3.

România a încheiat competiţia de canotaj de la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu 3 medalii, una de aur şi două de argint, obţinând astfel locul 4 în clasamentul pe naţiuni, după Noua Zeelandă (3 aur, 2 argint), Australia (2 aur, 2 bronz) şi Olanda (1 aur, 2 argint, 2 bronz).

Cele trei medalii ale lotului condus de antrenorul italian Antonio Colamonici au fost obţinute de Ancuţa Bondar şi Simona Radiş - aur la dublu vâsle feminin; Mihăiţă Ţigănescu, Mugurel Semciuc, Ştefan Berariu şi Cosmin Pascari - argint la patru rame masculin; Marius Cozmiuc şi Ciprian Tudosă - argint la dublu rame masculin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.