Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elisabeta Lipă, mândră de rezultatele obţinute de România la Campionatele Europene de juniori de la Belgrad

ziuanews.ro
elisabeta lipa

Preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, s-a declarat mândră de rezultatele obţinute de România la Campionatele Europene de juniori de la Belgrad, 5 medalii de aur şi 2 de argint, potrivit Agerpres.

''Sunt foarte mândră de rezultatele obţinute de România la Campionatele Europene de Canotaj la Juniori, competiţie desfăşurată anul acesta la Belgrad (Serbia). După reuşitele lotului de Tineret la Europenele de la Duisburg, juniorii au dat la rândul lor acum dovadă de ambiţie şi determinare, obţinând 7 medalii din 10 probe. România se situează astfel pe locul 1 în clasamentul pe naţiuni. Ce performanţă! Sunt tineri, talentaţi, serioşi şi muncitori. Felicitări juniorilor pentru performanţă! Îi felicit şi pe antrenori şi pe colegii mei din Federaţie. Mulţumiri speciale pentru susţinere şi către Ministerul Tineretului şi Sportului şi COSR. Aşteptăm acum cu nerăbdare Campionatul European al seniorilor de la Poznan, Polonia (9-11 octombrie)'', a declarat Elisabeta Lipă, într-un comunicat remis AGERPRES.

Citește și: Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Delegaţia României a cucerit şapte medalii, dintre care cinci de aur şi două de argint, duminică, la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Belgrad.

România, care a avut zece echipaje în finale, a ocupat primul loc în clasamentul final pe naţiuni, urmată de Franţa, 2-3-1, Belarus, 2-1-1, Rusia, 2-0-2, Ucraina, 2-0-2, etc.

România nu a obţinut nicio medalie la Campionatele Europene de canotaj pentru juniori de la Essen (Germania), din 2019, la care am avut patru echipaje în finalele A.

La începutul acestei luni, România a cucerit zece medalii, dintre care cinci de aur, trei de argint şi două de bronz, la Campionatele Europene de canotaj Under-23 de la Duisburg (Germania).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.