Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ellen DeGeneres a prezentat scuze echipei emisiunii sale pentru numeroasele nereguli

www.goodhousekeeping.com
ellen degeneres

Realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a prezentat scuze echipei emisiunii sale pentru numeroasele nereguli, despre care nu a dat detalii, semnalate pe platoul de filmare, informează Variety, potrivit news.ro.

DeGeneres a recunoscut că exista o atmosferă care nu reflecta valorile cu care ea a început în urmă cu 17 ani franciza şi a promis că vor exista schimbări.

Surse apropiate emisiunii au spus că producătorul executiv Ed Glavin urmează să părăsească postul. El face parte din trio-ul de producători foarte apropiaţi de Ellen DeGeneres. Aparent, Andy Lassner şi Mary Connelly vor rămâne în echipa emisiunii, ei nefiind implicaţi în plângerile făcute de staff.

STUDIU Mai bine de jumătate dintre români cred că noul coronavirus există și că este o amenințare reală

„Din prima zi a emisiunii noastre, am spus tuturor la prima întâlnire că The Ellen DeGeneres Show va fi un loc fericit - nimeni nu va ridica tonul şi toată lumea va fi tratată cu respect. Evident, ceva s-a schimbat şi sunt dezamăgită să aflu că asta nu s-a întâmplat”, a scris DeGeneres în scrisoarea adresată echipei.

Ea a continuat: „Nu aş fi putut avea succesul pe care l-am avut fără contribuţiile voastre. Numele meu este legat de tot ce facem şi îmi asum răspunderea pentru asta. Împreună cu Warner Bros. am început imediat o anchetă internă şi facem paşi pentru a corecta problemele”.

La începutul acestei săptămâni, Variety a raportat că „The Ellen DeGeneres Show” este subiectul unei anchete interne derulate de WarnerMedia după ce au fost primite mai multe acuzaţii de rasism şi privind condiţiile de muncă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.