Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elogii pentru Simona Halep după thriller-ul de la Australian Open: Dezvăluiri incredibile despre adversara româncei

www.reuters.com
Simona Halep

Site-ul oficial al Australian Open a scris, sâmăbtă, sub titlul ", Halep supravieţuieşte maratonului", că liderul WTA are de înfruntat o uriaşă provocare, aceea de a se recupera după lungul meci disputat cu Lauren Davis pentru partida de luni, din optimile comptiţiei de la Melbourne.

Citește și: Inevitabilul s-a produs! Președintele Klaus Iohannis a fost scos dintr-un live, fiindcă vorbea prea lent – Ce a intrat pe post, în locul șefului statului

"În, de departe, cea mai lungă şi cea mai bună dispută din turneul feminin, favorita principală a trebuit să salveze trei mingi de meci, înainte de a supravieţui, cu 4-6, 6-4, 15-13, în faţa americancei de pe locul 76, Lauren Davis. Jucătoarea mai slab clasată şi-a pierdut câteva unghii de la picioare, favorita a fost de asemena accidentată şi curajoasă. În cele din urmă, Halep a avut succes într-o întâlnire epică, de trei ore şi 45 de minute, pe Rod Laver Arena (...). După ce nu a mai jucat niciodată un meci atât de lung, românca se află în faţa unei uriaşe provocări, de a se recupera înaintea meciului de luni, din optimi, împotriva lui Ash Barty sau Naomi Osaka. Are de purtat o accidentare la glezna stângă, suferită în runda inaugurală, împotriva lui Destanee Aiava, ţinută în frâu cu antiinflamatoare şi cu analgezice", a scris site-ul oficial al competiţiei. "Cu siguranţă, şi-au pierdut efectul până la finalul meciului. Dar e o tânără curajoasă", a comentat Cahill.

Citește și: A DEMISIONAT! Cine este PRIMUL MINISTRU care părăsește Guvernul – responsabil cu MILIARDE de EURO

Simona Halep, locul 1 WTA, a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 4-6, 6-4, 15-13, pe americanca Lauren Davis, locul 76 WTA, calificându-se pentru a treia oară în optimile de finală ale Australian Open. Halep a salvat trei mingi de meci la scorul de 10-11, în cea mai lungă partidă a turneului, care a durat trei ore şi 45 de minute. Meciul Simona Halep - Lauren Davis a avut 48 de ghemuri, la fel ca întâlnirea dintre americanca Chanda Rubin şi spaniola Arantxa Sanchez Vicario (6-4, 2-6, 16-14, în sferturi), care deţinea recordul la Melbourne, la simplu feminin, din 1996. Ca durată, cu trei ore şi 45 de minute jucate, partida de sâmbătă este a patra din istoria Australian Open, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.