Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk a anunțat că SpaceX va urma Tesla în acceptarea plăților Dogecoin

Antena 3
Elon Musk

La doar patru luni după ce producătorul de vehicule electrice Tesla a început să accepte Dogecoin ( DOGE ) pentru achiziții de mărfuri, Elon Musk și-a anunțat planul de a extinde opțiunea de plată pentru compania sa de explorare spațială, SpaceX.

Musk, CEO al SpaceX și Tesla, a fost un susținător ferm al ecosistemului DOGE din 2019 și de atunci și-a dezvăluit public interesul de a accepta plăți memecoin în întreprinderile sale de miliarde de dolari, conform cointelegraph.com.

Din punct de vedere istoric, tweet-urile lui Musk pro-DOGE au avut un impact imediat și pozitiv asupra prețurilor pieței DOGE, deoarece investitorii încearcă să profite de hype. Cu toate acestea, recenta dezvăluire despre planul SpaceX de a accepta plăți DOGE pentru mărfuri nu a avut un efect semnificativ asupra prețului pe fondul unei piețe de criptomonede bearish.

Mai mult, datele de la Cointelegraph Markets Pro și TradingView arată că DOGE a pierdut peste 55% din valoare între 8 mai și 13 mai, tranzacționându-se la 0,08077 USD la momentul redactării acestui articol.

În decembrie 2021, DOGE a câștigat 25% după ce Musk a confirmat că Tesla va accepta DOGE pentru marfă . Alături de termene similare, antreprenorul și-a dezvăluit convingerea că DOGE este o opțiune de plată zilnică mai bună în comparație cu Bitcoin ( BTC ).

Dacă lucrurile se desfășoară așa cum a fost planificat, Musk ar putea începe în cele din urmă să permită plățile DOGE pentru abonamentele Starlink.

Musk a emis recent un avertisment public împotriva unei escrocherii în desfășurare în care sa descoperit că atacatorii folosesc tehnologia deepfake pentru a uzurpa identitatea antreprenorului și pentru a promova videoclipuri fabricate cu cripto-șilling.

Distribuit inițial pe Twitter, videoclipul deepfake al lui Musk a promovat o platformă de criptomonede care se mândrește cu randamente de 30% la depozitele cripto.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.