Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Musk ar putea să ajungă patronul Twitter fără voia sa: acționarii companiei au aprobat oferta sa

Politico Europe
Elon Musk

Acționarii Twitter au votat marți pentru a aproba oferta de 44 de miliarde de dolari a lui Elon Musk de a cumpăra compania și de a o privatiza, inforemază CNBC.com.

  • Votul are loc în condițiile în care Musk încearcă să renunțe la tranzacție, punând la îndoială procentul de conturi false declarat de Twitter și susținând că societatea nu a fost atât de deschisă pe cât ar fi trebuit să fie în ceea ce privește explicația calculului. Twitter și-a menținut cifra conform căreia mai puțin de 5% din utilizatorii activi zilnici monetizabili sunt spam sau conturi false și a declarat că i-a furnizat lui Musk o mulțime de informații care îndeplinesc cerințele acordului.

Twitter l-a dat în judecată pe Musk pentru presupusa încălcare a acordului, iar cazul se află în prezent în curs de soluționare la Curtea din Delaware, procesul urmând să înceapă la jumătatea lunii octombrie.

Judecătorul din acest caz a permis recent taberei lui Musk să își revizuiască cererea  împotriva Twitter pentru a include acuzațiile făcute de un fost șef de securitate al Twitter, care a depus recent o plângere de denunțare a neregulilor flagrante în domeniul valorilor din partea companiei. Denunțătorul, Peiter "Mudge" Zatko, a depus mărturie în fața unei comisii a Senatului mai devreme, marți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.