Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk, despre Forumul de la Davos: 'Un guvern mondial neales, pe care oamenii nu l-au cerut niciodată și pe care nu-l doresc'

musk schwab

Elon Musk, șeful Twitter, a criticat miercuri Forumul Economic Mondial (WEF), pe care l-a calificat drept un „guvern mondial neales”.

„Forumul Economic Mondial devine din ce în ce mai mult un guvern mondial neales, pe care oamenii nu l-au cerut niciodată și pe care nu-l doresc”, a scris Musk.

Tweetul a venit ca răspuns la un clip care îl arată pe Klaus Schwab, fondatorul și președintele WEF, discutând despre modul în care se poate avea încredere în noul "Global Collaboration Village" al WEF din Metaverse, într-un moment în care încrederea în instituțiile politice la nivel mondial este la cel mai scăzut nivel din toate timpurile.

Schwab a spus că poate fi de încredere deoarece Interpol, o organizație internațională care coordonează răspunsul poliției la infracțiuni, este implicată în proiect.

Evenimentul anual din orașul Davos, stațiune de schi din Elveția, atrage în luxosul oraș montan șefi de stat, directori de afaceri, creatori de tendințe culturale și reprezentanți ai organizațiilor internaționale.

Deși este întotdeauna neclar cât de multe acțiuni concrete vor apărea, reuniunea este programată să abordeze probleme globale presante, de la schimbările climatice și incertitudinea economică la instabilitatea geopolitică și sănătatea publică.

Sunt planificate sute de sesiuni publice, însă conferința de patru zile este cunoscută și pentru întâlnirile secrete din culise și pentru acordurile încheiate de liderii de afaceri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.