Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elon Musk îi răspunde lui Zelenski: 'O escaladare masivă a războiului va cauza mari daune Ucrainei și, posibil, lumii'

GettyImages
Elon Musk

Președintele Volodimir Zelenski a răspuns la postarea lui Elon Musk pe Twitter despre războiul Rusiei în Ucraina prin crearea unui sondaj pentru a vota care Musk le place mai mult - cel care susține Ucraina sau Rusia.

CEO-ul Space X și Tesla i-a răspuns lui Zelenski: „Susțin în continuare foarte mult Ucraina, dar sunt convins că o escaladare masivă a războiului va cauza mari daune Ucrainei și, posibil, lumii.”

content-image

Anterior, pe 4 octombrie, Musk a postat pe Twitter un sondaj în urma căruia a fost acuzat că folosește narațiuni de propagandă rusă, propunând o opțiune de încheiere a războiului Rusiei în Ucraina. Potrivit acestuia, pacea dintre Rusia și Ucraina presupune ca Crimeea să devină oficial parte a Rusiei, Ucraina să rămână neutră, iar trupele rusești să părăsească teritoriile ucrainene ocupate doar „dacă aceasta este voința poporului”, exprimată prin noi alegeri organizate în oblasturile Zaporojie, Herson, Donețk și Luhansk „sub supravegherea ONU”.

La 19 mai, New York Times a publicat un editorial în care susținea că este prea periculos să se presupună că Ucraina poate câștiga războiul și spunea că Ucraina ar trebui să facă un „compromis dureros” și să cedeze Rusiei unele teritorii. Statele Unite trebuie să înțeleagă inutilitatea și să înceteze să mai „tachineze” Rusia, se spunea în editorial.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.