Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elton John este încrezător în șansele lui Mark Ronson: Pariez pe casa mea că vei câştiga Oscarul pentru piesa "Shallow"

elton john

Elton John este încrezător în şansele piesei "Shallow", compusă de Mark Ronson şi Lady Gaga pentru filmul "A Star Is Born", de a câştiga un premiu al Academiei Americane de Film încât este dispus să îşi dea casa dacă nu primesc o statuetă la ceremonia din 24 februarie, scrie billboard.com, scrie news.ro.

În cea mai recentă emisiune de la radio Beats 1 "Rocket Hour", Elton John a vorbit despre colaborarea lui Ronson cu Gaga pentru filmul "A Star Is Born" şi a spus cât este de sigur că vor câştiga un premiu.

"Pariez pe casa mea că vei câştiga un Oscar", i-a spus lui Ronson prin intermediul FaceTime. "Îţi garantez că vei câştiga un Oscar".

Ronson, care a conversat cu John în timp ce termina o colaborare cu Alicia Keys în studio, i-a mulţumit lui John pentru compliment şi pentru votul de încredere. El a vorbit şi despre legătura specială a lui Elton John cu Gaga - ea este naşa celor doi copii ai lui John şi David Furnish.

Citește și: O nouă reprezentaţie a spectacolului 'Disney On Ice - Reach For The Stars' a fost programată pe 9 februarie

"Shallow" a câştigat deja premii Globul de Aur şi la Critic's Choice pentru "cel mai bun cântec" şi este nominalizat la aceeaşi categorie a premiilor Oscar.

Cântecele nominalizate la premiul Oscar pentru "cel mai bun cântec" sunt: "All The Stars” - "Black Panther" - de Kendrick Lamar, SZA, "I’ll Fight” - "RBG” - de Diane Warren, Jennifer Hudson, "The Place Where Lost Things Go” - "Mary Poppins Returns” - de Marc Shaiman, Scott Wittman, „Shallow” - „A Star Is Born” - de Lady Gaga, Mark Ronson, Anthony Rossomando, Andrew Wyatt şi Benjamin Rice, „When A Cowboy Trades His Spurs For Wings” - „The Ballad of Buster Scruggs” - de Willie Watson, Tim Blake Nelson.

Gaga şi Bradley Cooper vor cânta "Shallow" în timpul celei de-a 91-a gală a premiilor Oscar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.