Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elton John şi Michael Caine apar într-o reclamă menită să încurajeze persoanele vârstnice din Marea Britanie să se vaccineze

elton john

Cântăreţul Elton John şi actorul Michael Caine apar într-o reclamă menită să încurajeze persoanele vârstnice din Marea Britanie să se vaccineze împotriva noului coronavirus, informează DPA.

Clipul îl prezintă pe cântăreţul Elton John, în vârstă de 73 de ani, dând probe pentru o reclamă a Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) din Marea Britanie, în care starul pop-rock pretinde că primeşte prima doză de vaccin, potrivit agerpres.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Regizorul reclamei pare neimpresionat de felul în care joacă artistul şi îi cere, printre altele, să îl imite cât poate de bine pe actorul Michael Caine.

Ulterior, Elton John este înlocuit cu Michael Caine, în vârstă de 87 de ani, care obţine rolul şi este rugat de regizor să îi spună "micuţului (Elton John, n.r.)" că nu a fost ales.

La originea acestei reclame se află Ara Darzi, fost chirurg şi membru al Camerei Lorzilor, prieten cu cei doi artişti. Clipul a fost filmat la Chelsea and Westminster Hospital din centrul Londrei.

Ambele vedete au fost vaccinate împotriva noului coronavirus, a precizat NHS.

"Am vrut să apar în această reclamă pentru a le arăta oamenilor beneficiile vaccinării şi modul în care aceasta ne ajută să ne protejăm pe noi şi pe cei pe care îi iubim", a precizat Elton John.

Peste 10 milioane de persoane din Regatul Unit au primit până acum prima doză de vaccin împotriva noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.