Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elveţianca Belinda Bencic şi grecoaica Maria Sakkari s-au calificat în optimile de finală ale US Open

tenis

Elveţianca Belinda Bencic, locul 12 în ierarhia tenisului feminin, şi grecoaica Maria Sakkari, locul 18, s-au calificat sâmbătă în optimile de finală ale US Open.

Belinda Bencic, campioană olimpică la Tokyo, a eliminat-o sâmbătă pe americanca Jessica Pegula (25 WTA) după două seturi, 6-2, 6-4. Bencic, cap de serie N.11 la acest turneu, va juca în optimi cu învingătoarea dintre poloneza Iga Swiatek (8 WTA) şi estona Anett Kontaveit (28 WTA).

Maria Sakkari, favorită N.17, a trecut cu 6-4, 6-3 de cehoaica Petra Kvitova (11 WTA) şi va lupta pentru un loc în sferturi cu jucătoarea canadiană Bianca Andreescu (7 WTA). Sâmbătă, Andreescu a învins-o uşor pe belgianca Greet Minnen (104 WTA), lucky loser, cu 6-1, 6-2, potrivit Agerpres.ro.

Andreescu, favorită N.6 la US Open, nu a mai pierdut de trei ani un meci la acest turneu, în 2018 fiind învinsă în primul tur al calificărilor, notează radioteleviziunea belgiană RTBF. În 2019, jucătoarea de origine română a devenit campioană la US Open, unde anul trecut nu a participat. De altfel, ea nu a disputat niciun meci în 2020, din cauza mai multor accidentări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.