Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Elveţianul Marc-Andrea Huesler a cucerit primul titlu ATP din cariera sa, la Sofia

tenis

Tenismanul elveţian Marc-Andrea Huesler a cucerit duminică primul titlu din cariera sa în circuitul profesionist, impunându-se în turneul ATP de la Sofia, dotat cu premii totale de 534.555 de euro, în finala căruia l-a învins ân două seturi, 6-4, 7-6 (10/8), pe danezul Holger Rune, potrivit Agerpres.

Huesler (25 de ani) a disputat cu această ocazie prima sa finală AFP. El va face un salt de 31 de locuri în clasamentul mondial, urmând să ocupe începând de luni locul 64, cel mai bun de la trecerea sa la profesionişti, în 2016.


Primul jucător elveţian care a câştigat un turneu după Roger Federer, în 2019 la Basel, Marc-Andrea Huesler a salvat două mingi de meci în sfertul de finală cu polonezul Kamil Majchrzak. În drumul său către titlu, el i-a mai eliminat pe spaniolul Pablo Careno Busta, italianul Lorenzo Musetti şi danezul Holger Rune, favoriţii nr.2, nr.4 şi nr.5 la competiţia din capitala Bulgariei.

Holger Rune, în vârstă de 19 ani, sfertfinalist la ultima ediţie a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, viza la Sofia al doilea său titlu ATP, după cel cucerit în luna mai la Munchen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.