Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

eMAG lansează un program de investiții pentru companii de tehnologie

Twitter
emag

eMAG lansează programul de investiţii eMAG Ventures pentru companii de tehnologie care aduc inovaţii în produse şi servicii adresate direct sau indirect clienţilor finali, informează compania printr-un comunicat remis, joi, AGERPRES.

Dincolo de finanţare, eMAG le va oferi companiilor selectate know-how-ul acumulat pe parcursul a 19 ani de experienţă în cel mai dinamic sector tech al momentului, stimulând economia digitală. Astfel, business-urile selectate vor beneficia de expertiza de accelerare a afacerilor şi extindere internaţională, dobândită în urma dezvoltării unor proiecte majore, cum este eMAG Marketplace, şi a unor companii care au crescut rapid în ultimii ani precum Sameday, Conversion, Fashion Days, Tazz by eMAG sau Zitec.

"În mediul antreprenorial din România există multe proiecte de tehnologie cu potenţial mare, care pot fi dezvoltate cu finanţare şi know-how. Prin eMAG Ventures vrem să creăm o valoare adăugată reală şi să contribuim la o scalare rapidă a business-urilor, producând astfel un impact vizibil în economia digitală. Vorbim despre investiţii de accelerare, destinate acelor companii care pot creşte rapid cu ajutorul tehnologiei şi care pot deveni viitorii unicorni. Ne dorim să finanţăm companii cu ambiţie şi viziune, care vor contribui la creşterea ecosistemului antreprenorial din România", a spus Bogdan Axinia, managing director eMAG Ventures.

Citește și: Dacian Cioloș reacționează! ‘E primul gest de decenţă şi normalitate în Guvernul condus de Viorica Dăncilă’

Una dintre condiţiile definitorii pentru eligibilitatea în eMAG Ventures este utilizarea tehnologiei în dezvoltarea produselor şi serviciilor pentru clientul final, fie direct (B2C), fie indirect (B2B2C). Programul este dedicat companiilor care au deja un model de business funcţional şi pot demonstra că au maturitatea necesară pentru a aduce o schimbare relevantă în pieţele în care activează.

eMAG Ventures îşi propune să fructifice un moment favorabil pentru companiile din zona de tehnologie. Avansul pe care acest sector l-a înregistrat în ultimii ani deschide o serie de oportunităţi unice până acum, dar care necesită investiţii de accelerare pentru ca antreprenorii să ducă proiectele la nivelul următor.

Programul eMAG Ventures debutează joi, iar primele investiţii sunt preconizate pentru prima jumătate a anului 2021.

Pentru a aplica la eMAG Ventures, antreprenorii trebuie să completeze un pitch deck, în care vor prezenta companiile pe care le conduc, stadiul actual al business-ului, oportunităţile de business în care doresc să investească, precum şi beneficiul adus comunităţilor cărora li se adresează. Aplicaţiile pot fi, ulterior, trimise la adresa de mail ventures@emag.ro.

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online din România şi a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria şi Ungaria. De 19 ani, compania investeşte constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienţii să economisească timp şi bani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.