Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Embargo pentru Ponta pe două televiziuni. Reacţia fostului premier: 'TVR mai este televiziune publică sau a trecut în concesiune la Teldrum ca şi Lacul Belina?'

Inquam Photos / Octav Ganea
pro romania ponta

Pro România, noul partid al lui Ponta, şi-a lansat luni programul politic. Evenimentul a fost transmis în direct pe Facebook, dar şi pe televiziunile de ştiri. Excepţie au făcut Antena 3 şi TVR, unde Ponta a fost ignorat.

Realitatea TV și B1 TV au transmis pe larg discursul lui Victor Ponta (în jurul orei 17.00), având și numeroase cadre cu oamenii prezenți la eveniment. Printre nume, Ecaterina Andronescu. Într-un cadru, lângă Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta, a apărut și Maria Apostol, fostul șef al comunicării Pro TV, scrie paginademedia.ro.

La România TV și la Digi 24 au fost câteva cadre scurte. Pe România TV, după imagini a continuat dezbaterea pe subiect cu invitații din platou.

La Antena 3 și TVR 1 momentul lansării nu s-a văzut. Momentul lansării partidului Pro România a fost chiar în timpul programului de știri de la ora 17.00.

"Multumesc reprezentilor mass media care azi au fost alaturi de noi la eveniment ( ma intreb daca TVR mai este telviziune publica sau a trecut in concesiune la Teldrum ca si Lacul Belina). Multumesc si celor peste 150.000 de simpatizanti care ne-au urmarit online! Echipa #ProRomania a pornit azi la drum! Un drum lung si greu dar dar pe care merita sa mergem impreuna!", a scris Ponta pe Facebook.

Vezi şi: Castraveţii, aliat de nădejde împotriva cancerului: Cum să-i foloseşti eficient .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.