Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emblematica arenă a celor de la Los Angeles Lakers şi Los Angeles Clippers se va numi Crypto.com Arena, după un acord estimat la 700 milioane dolari

shure.com
Arena Staples Center los angeles baschet

Arena Staples Center, emblematica incintă sală a echipelor Los Angeles Lakers şi Los Angeles Clippers, va fi rebotezată Crypto.com Arena, au anunţat, marţi, platforma de criptomonede cu acelaşi nume şi proprietarul arenei, AEG, care au încheiat un acord pentru o valoare record estimată la 700 milioane dolari, informează AFP, citat de agerpres.

"Crypto.com, platforma de criptomonede cu creşterea cea mai rapidă din lume, şi AEG (Anschutz Entertainment Group), liderul mondial al sportului şi al divertismentului în direct, au încheiat un acord istoric care se extinde pe 20 de ani pentru drepturile de denumire a Staples Center care, începând cu 25 decembrie, va fi cunoscut sub denumirea de Crypto.com Arena", se arată într-un comunicat comun.



Sala din centrul metropolei Los Angeles, cu o capacitate de 20.000 de locuri, găzduieşte de la deschidere sa în 1999 meciurile de acasă ale lui Lakers, Clippers, care evoluează în liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA), precum şi ale formaţiei Kings, din liga de hochei pe gheaţă (NHL), însă şi ale lui Sparks, care joacă în liga feminină profesionistă de baschet (WNBA).

De asemenea, arena găzduieşte concerte de artişti, precum şi evenimente anuale prestigioase precum Grammy Awards.

Acest acord a fost încheiat pentru o valoare de 700 milioane dolari, conform Financial Times, precizând că tranzacţia se va face în bani reali şi nu în criptomonede. Acest acord este un record pentru un astfel de parteneriat. În urmă cu 22 de ani, firma de birotică Staples a plătit 120 milioane dolari pentru a-şi pune numele pe faţada sălii.

Crypto.com, care îşi leagă numele şi de Paris Saint-Germain, Philadelphia 76ers sau Ultimate Fighting Championship, principala ligă profesionistă de arte marţiale mixte (MMA), este o societate cu sediul la Singapore, care se dedică promovării utilizării criptomonedelor precum bitcoin, la o scară largă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.