Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emcor ar putea fi preluat de Engie

medscape.com
afaceri dubioase

Compania franceză de utilităţi Engie SA ia în considerare preluarea Emcor Group Inc, pentru a se extinde pe piaţa din SUA, a anunţat Bloomberg sâmbătă, citând surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, transmite Reuters potrivit Agerpres

Engie lucrează cu consilierii pentru a ajunge la un acord privind preluarea grupului american de instalaţii mecanice şi electrice. Încă nu a fost luată nicio decizie iar compania franceză ar putea renunţa la preluare, susţine Bloomberg.

Reprezentanţii Engie şi ai Emcor nu au răspuns solicitărilor Reuters pentru comentarii.

Informaţia vine după ce luna aceasta un consorţiu condus de Engie a câştigat în Brazilia licitaţia pentru preluarea Transportadora Associada de Gas SA (TAG), care deţine 4.500 de kilometri de gazoducte, de la gigantul energetic brazilian Petrobras, cu o ofertă de 8,6 miliarde de dolari.

Tranzacţia va ajuta Engie să se extindă într-un sector aflat în creştere rapidă, în timp ce Petrobras îşi va reduce datoria.

"Achiziţionarea TAG este o tranzacţie majoră pentru Engie în Brazilia, o piaţă cheie pentru grup, unde suntem prezenţi de 23 de ani", a afirmat directorul general Isabelle Kocher.

Pe piaţa din România, Engie este prezentă în trei sectoare de activitate: gaze naturale, electricitate şi servicii energetice şi de mediu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.