Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, această Baba Vanga a politicii ardelene, își dă cu părerea și despre arbitrajul românesc

stiridecluj.ro
emil boc

După ce a „bătut” cu pumnul în masă astfel încât Clujul să aibă prefect de la PNL și a „rezolvat” toate problemele clujenilor, Emil Boc este interesat să-și dea cu părearea - pe lângă subiectele legate de istorie și pandemie - și despre arbitrajul românesc.

Pentru că a sesizat în spațiul public mai multe nemulțumiri referitoare la arbitrajul românesc, Emil Boc a găsit soluția pentru a îndrepta situația.

Edilul a fost prezent joi, 9 decembrie, în cadrul unei emisiuni, unde a discutat despre problemele clujenilor, criza Covid-19, dar și despre fotbal.

Moderatorul  îi transmitea lui Emil Boc că emisiunea era la final, dar edilul a cerut să se mai discute despre un subiect: tehnologia VAR din fotbal.

„Nu se poate și la noi în România să introducem VAR-ul ăsta la toate meciurile?! Nu mă pricep. Nu se poate pentru că avem probleme tehnice sau nu se poate pentru că nu vrem? Eu n-am urmărit toate meciurile. Am urmărit și eu U Cluj: a luat împoitriva lui un penalti - 3 m în afara careului; am văzut la Steaua cu UTA. Nu e normal într-o țară din Uniunea Europeană. Să vedeți meciul Astra cu U Cluj... Am primit foarte multe semnale. Nemulțumirea asta crescândă...

Această tehnologie VAR nu e de 20 de ani. Când au început la ei puteau să înceapă și la noi. Nu era o chestiune să spunem că ei aveau de 20 de ani toate lucrurile acestea. Au apărut recent și e normal. Trebuie să avem fair-play. E regula fundamentală a sportului. Ori când oamenii nu văd în sport fair-play... Sportul este și un mod de viață și un stil de viață. Este o valoare. Dacă vezi că valorile sunt strâmbe, evident că oamenii sunt furioși.

Deci voi cere cu vocea pe care o am mai puțin auzită, dar măcar o să solicit acest lucru ca acest proces să se grăbească. Eu nu formulez acuzații, dar văd reacția oamenilor. Trebuie să se facă. E un simptom că societatea nu funcționează bine. Dacă văd că se înmulțesc, atunci oamenii își pierd încrederea în democrație”, a spus Emil Boc, la Napoca LIVE.

Dorința lui Emil Boc de a comenta tot sau a face tot ce este cool, în trend, este veche. Așa se face că Boc a fost șef de galerie la meciurile de tenis sau a ajuns să-și ducă pe umeri soția la UNTOLD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.