Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, atacat dur de un lider de la Partida Romilor: 'Face circ!'

Primaria Cluj-Napoca
Emil Boc

Daniel Vasile, prim-vicepreședinte al Partidei Romilor Pro-Europa, a criticat modul în care au ales să își expună nemulțumirile (mai multe aici) primarul Emil Boc de la Cluj-Napoca și primarul Constantin Toma de la Buzău, spunând că oamenii „trebuie să vadă ceea ce se realizează, marile proiecte care sunt în derulare”.

Daniel Vasile crede că primarii Emil Boc și Constantin Toma ar fi putut să își exprime nemulțumirile și altfel. „Nici eu nu sunt de acord cu aceste conferințe, adică te duci la Guvern, fie că reprezinți Consiliul Județean ori Asociația municipiilor sau a comunelor, chemi presa, pentru ce? Este o chestiune care are o componentă politică, una administrativă și una economică, care trebuie rezolvate, pentru că Emil Boc (primarul PNL din Cluj-Napoca, n.r.) și domnul Toma Constantin (primarul PSD din Buzău, n.r.) sunt grei în partid. Nu ai nevoie de presă (…). Oamenii trebuie să vadă ceea ce se realizează, marile proiecte care sunt în derulare”, a declarat Daniel Vasile, la postul B1 TV.

„Acest circ, care putea fi rezolvat din punct de vedere politic și altfel, nu neapărat cu televiziunile în spate, tinde să transmită un mesaj foarte clar, anul 2024 este un an electoral major pentru România, toate tipurile de alegeri, și motoarele din spatele celor două partide care guvernează astăzi sunt acești primari exponenți ai unui număr considerabil de voturi. Asta este componenta politică. Iată, noi mergem, batem la poarta imperiului și vom primi de mâine bani pentru a finaliza proiectele”, a adăugat prim-vicepreședintele Partidei Romilor Pro-Europa. „România se dezvoltă prin aceste proiecte și cred că politicul și problema administrativă trebuie să vină în sprijinul fie primarilor, fie autorităților publice, fie a consiliilor județene”, a explicat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.