Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emil Boc, despre scandalul beției lui Cîțu: 'Toți te atacă atunci când începi să contezi. E semnalul că e puternic și o să câștige'

emil boc

Fostul premier al României, Emil Boc, are o interpretare diferită față de alte figuri publice în scandalul beției lui Florin Cîțu. Edilul este de părere că astfel de atacuri apar abia atunci când un politician devine puternic: „E semnalul că e puternic și o să câștige”, spune Boc. Ba mai mult, spune Boc, scandalul îi întârește poziția lui Cîțu: „Premierul trece acum botezul focului”, a conchis primarul de la Cluj.

„Îl susțin pe premierul Florin Cîțu, atât în calitatea sa de candidat care va câștiga președinția Partidului Național Liberal, cât și ca premier. Este un premier eficient! Uitați-vă la creșterea economică pe care o are România, de 13 %, o creștere record în UE. Obiectivul la care țin foarte mult este ca această creștere economică să se simtă în buzunarul românilor.

13 % e o cifră reală, dar de la creșterea economică până se resimte e o perioadă de timp. Ea o să fie urmată și de o creștere a ei, ca putere de cumpărare. Procesul nu se petrece concomitent. Este după...

Premierul trece acum botezul focului prin ceea ce se întâmplă. Când intri în politica mare te aștepți să afli lucruri pe care nici măcar nu le-ai visat, altele pe care le-ai făcut dar le-ai uitat... pe altele pe care le-ai făcut dar îți pare rău. Asta înseamnă democrația. Așa este până la urmă în democrație când înecepi să contezi: toți te atacă. Acesta e semnalul că o să câștige.

Aceste atacuri sunt semnale că el contează, că o să câștige competiția, e semnalul că e puternic. Nu-l ataci pe unul care nu-i puternic. Îl ataci pe unul care are șanse de câștig și începi să utilizezi orice mijloc.

Orice atac trebuie să se fundamenteze pe câteva lucruri. Afectează actul de guvernare? Un act de acum 20 de ani e clar că nu are efect asupra actului de guvernare. Doi: are vreo problemă cu legalitatea funcției pe care o ai? E clar că n-are nicio implicație penală cu privire la condițiile de îndeplinire a mandatului. Trei: este moral? Evident că omul a regretat, dar nu era în politică.

Cum spuneau latinii: a greși e omenește, dar a persevera este diabolic. Asta e realitatea”, a spus Emil Boc, la Napoca FM.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.