Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Emil Boc: 'PSD-PNL sunt ca două echipe rivale care dau totul când joacă pentru națională. Este o coaliție de forță majoră'

Mediafax
Emil Boc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat vineri la Ziua de Cluj că noul guvern PSD-PNL-UDMR trebuie să ducă la capăt marile reforme ale țării pentru ca această coaliție între dreapta și stânga să fie justificată.

„Criza politică e închisă în acest moment, dar este important dacă această coaliție va reuși să livreze lucrurile pe care le-a promis ca să-și demonstreze utilitatea. Așa cum am spus, nu este o coaliție naturală, ci este una de forță majoră. Mai în glumă, mai în serios, comparam această coaliție cu două echipe de fotbal rivale, din punct de vedere istoric, dar care atunci când trimit jucători la națională, joacă cu tot ce au mai bun, joacă pentru interesul național, chiar dacă apoi se întorc la cluburile lor.

Dacă nu duc până la capăt marile reforme ale țării, să facă reforma administrativă, să țină pandemia sub control, să crească nivelul de trai al oamenilor, să elimine MCV-ul, să pună în practică programul „România educată”, dacă nu fac aceste lucruri, această coaliție nu se justifică. De asemenea, trebuie să pună în aplicare proiectele din PNRR, să atragă banii europeni”, a declarat Emil Boc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.