Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilia Șercan a făcut anunțul: 'Florian Bodog este de astăzi plagiator cu acte în regulă'

www.agerpres.ro
Florian Bodog

Jurnalista de investigații Emilia Șercan anunță vineri, pa pagina sa de Facebook, că fostul ministru al Sănătății Florian Bodog este de astăzi „plagiator cu acte în regulă”. Anunțul vine după decizia Senatului Universității de Vest din Timișoara.

„O mică exclusivitate. Florian Bodog este de astăzi plagiator cu acte în regulă. Senatul Universității de Vest din Timișoara (UVT) a votat în această dimineață constatarea plagiatului în teza de doctorat a fostului ministru al Sănătății și retragerea titlului de doctor. Documentele vor fi transmise luni către Ministerul Educației și CNADCU, mi-au declarat surse din UVT.

Procedural, urmează ca CNATDCU să ia o decizie, în formularea căreia va conta decizia UVT de azi, iar apoi Ministerul Educației să emită ordinul de retragere a titlului. Ancheta despre Florian Bodog am publicat-o în octombrie 2017 pe PressOne, iar atunci ministrul în funcție a făcut piruete jalnice, punându-și o colegă din care a plagiat să zică faptul că Bodog scrisese acea carte, dar nu a și semnat-o.

PS. Și să nu uit, am randament de sută la sută în devoalarea plagiatorilor. Mai ceva ca CNATDCU.”, scrie Șercan, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.