Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emilian Pavel, europarlamentar PSD: Klaus Iohannis vrea să alunge românii din România

emilian pavel

Europarlamentarul PSD, Emilian Pavel, susține într-o declarație remisă presei că ”România anului 2018 nu are în fruntea ei un președinte.”

”Un om incapabil în esența lui să contribuie efectiv la nimic și cu nimic, dar care - ca întotdeauna în astfel de cazuri, aruncă sfaturi și păreri cu aer de autoritate și de persoană care s-ar pricepe. Cine nici nu știe, nici nu face, îi învață pe ceilalți ce ar trebui făcut și cum ar trebui să conducă.

Aceasta este definiția domnului Klaus Iohannis în acest moment. Un incompetent fără proiect, fără idei și fără nimic de oferit românilor în afară de platitudini și minciuni.

Klaus Iohannis este un mare pericol pentru români și pentru România. Un om care manipulează date, un om care pare că vrea să alunge românii din România, este ca un nebun care strigă că barca se scufundă când de fapt, în realitate, vântul tocmai a început să sufle și barca se mișcă, alături de toți oamenii din ea, în direcția bună. Din acest motiv Klaus Iohannis trebuie să plece!

Ce să îi spui unuia ca și Klaus Iohannis? Că toate cifrele de la Comisia Europeană sau de la Fondul Monetar Internațional îi contrazic minciunile? Eu îi cer președintelui să deschidă ochii și să nu ne mai mintă. Și să plece de grabă acasă.

Românii chiar muncesc și chiar obțin rezultate. Țara se mișcă vizibil într-o direcție bună. Aproape peste tot vezi hale de producție ridicând-se. România atrage investitori și creează locuri noi de muncă în fiecare zi. Drumurile sunt pline de camioane care duc marfă către export.

Și da, mai avem enorm de multe lucruri de făcut, inclusiv drumuri. Dar avem o coaliție de guvernare, cu un proiect clar, care s-a apucat de doi ani de muncă și a obținut și va obține rezultate reale pentru români. Nu povești, ca și Klaus Iohannis.

Să descrii România de azi ca o țară în care pare că nu mai e nimic de făcut decât să stingem becul și să plecăm e un act murdar, iresponsabil și mincinos. Și exact asta face Klaus Iohannis.

România reală, cu toate problemele ei – așa cum orice țară le are, este casa noastră a tuturor, indiferent pe cine am votat sau vom vota. România este o țară care are multe de făcut, dar și o coaliție de guvernare care le face. România este o țară în care merită să rămâi sau să te întorci tocmai pentru că sunt atâtea oportunități, atâtea idei noi care pot fi puse în practică.

Nu românii trebuie să plece din România, ci Klaus Iohannis trebuie să plece de la Cotroceni, așa cum o face extrem de des. Doar că de data aceasta ar trebui să nu se mai întoarcă.”, susține europarlamentarul în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.