Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eminem spune că a luat o supradoză ce îi putea fi fatală: A fost nevoit să reînvețe să cânte

comicvine.gamespot.com/
Eminem

Cântăreţul american Eminem a dezvăluit că a fost nevoit să înveţe să cânte rap din nou după ce, în 2007, a luat accidental o supradoză de pastile ce i-ar fi putut fi fatală.

În urma accidentului, el a fost determinat să caute ajutor, astfel că, în 2020, a marca 12 de ani de când nu a mai consumat niciun fel de substanţe, scrie news.ro.

Citește și: Lista rușinii: Cine sunt primarii marilor orașe din România care fug de vaccinul anti-COVID-19

Într-un interviu acordat pentru promovarea albumului „Music To Be Murdered By: Side B”, lansat recent, Eminem a explicat că supradoza l-a forţat să reînveţe anumite lucruri, inclusiv să cânte rap.

Vorbind despre piesa „Zeus” - în care se scuză faţă de cântăreaţa Rihanna pentru un vers din 2009 în care face referire la agresiunea comisă asupra ei de Chris Brown -, el a explicat că versul a apărut în timpul perioadei în care încerca să îşi finiseze rapping-ul.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

„Nu îmi suna nici măcar familiar. Am fost prins cu garda jos. Eram ceva de genul: «Ce dracu', am zis asta?». Am spus-o şi am greşit spunând-o. A fost stupid din partea mea”, a declarat el, citat de NME. „Ştii, de multe ori, mai ales cu înregistrarea «Relapse», când am început să învăţ să cânt rap din nou, din cauza situaţiei cu drogurile prin care am trecut - şi am fost nevoit să învăţ multe lucruri -, era o chestie: «Ei bine, dacă rimează, îl spun”.

Eminem a scris versul ofensator pentru albumul „Relapse” din 2009, dar cântecul respectiv a fost eliminat din setlist. Ulterior, în 2019, el a apărut online.

Citește și: Medicul Adrian Marinescu rupe tăcerea: ‘Trebuie doar să avem o capacitate suficientă de a vaccina într-un timp scurt, pentru că doze avem’

Scuzându-se faţă de Rihanna în interviu, el a adăugat: „Trebuia să mă fi gândit mai bine. Este unul dintre lucrurile de care nici nu îmi amintesc să le fi înregistrat”.

Rapperul american Eminem a lansat albumul „Music to Get Murdered By - Side B” pe 18 decembrie 2020, după 11 luni de la apariţia surpriză a „Music to Get Murdered By”. Acesta este al 12-lea album de studio al lui Marshall Mathers, pe numele real.

Citește și: EXCLUSIV Lovitură pentru locuitorii Sectorului 1, începând cu anul 2021! Clotilde Armand a majorat taxele pe proprietate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.