Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Eminenţa cemuşie' a preşedintelui brazilian Bolsonaru are infecţie cu coronavirus

www.esmaelmorais.com.br
Generalul Augusto Heleno

Generalul Augusto Heleno, şeful Cabinetului de securitate instituţională al preşedintelui brazilian Jair Bolsonaro, a anunţat miercuri că a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, chiar dacă el se declară asimptomatic, potrivit France Presse, citată de Agerpres.

"Rezultatul celei de-a doua examinări a fost pozitiv", scrie pe Twitter acest ministru de rang înalt în vârstă de 72 de ani, considerat eminenţa cenuşie a şefului statului.

Citește și: Pacienții devin imuni după ce se vindă de coronavirus, apreciază cercetătorii! Cu semnul întrebării rămân, însă, oamenii cu deficiențe imune

"Nu am febră şi nu prezint niciun simptom legat de COVID-19. Sunt izolat acasă şi nu voi răspunde la telefon", a continuat el.

Acest fost comandant-şef al misiunii ONU în Haiti este al 16-lea membru infectat cu noul coronavirus din delegaţia care l-a însoţit la începutul lunii martie pe preşedintele Jair Bolsonaro la Miami pentru o întâlnire cu preşedintele american Donald Trump.

Bolsonaro, care împlineşte sâmbătă 65 de ani, a anunţat marţi seara că cel de-al doilea test la care a fost supus pentru coronavirus este negativ.

Brazilia, ţară cu circa 210 milioane de locuitori, înregistrează până în prezent 291 de cazuri de COVID-19 şi un deces din cauza virusului, un bărbat de 62 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.