Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emiratele Arabe au pus în mișcare Marele Plan: schimbarea care generează valuri la nivel mondial

mediafax.ro
emiratele arabe unite EAU

Emiratele Arabe Unite, unul dintre cei mai jucători din piața petrolieră, își modifică radical operațiunile financiare, mai ales că studiile arată faptul că mai au petrol pentru doar 50 de ani, informează News.ro.

Tranzacţiile comerciale ale Emiratelor Arabe Unite, excluzând cele cu petrol, au atins un nivel record de 3.500 miliarde de dirhami (952,93 miliarde dolari) în 2023, a declarat duminică premierul EAU, şeicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum, pe platforma de socializare X, transmite Reuters.

Comerţul cu bunuri non-petroliere a crescut cu 12,6% faţă de anul precedent, în timp ce exporturile de bunuri şi servicii au depăşit 1.000 de miliarde de dirhami, stabilind un nou record, a declarat Thani Al Zeyoudi, ministrul Cmerţului Exterior, într-o postare separată pe social media.

”(Acest lucru) confirmă că planurile de diversificare economică se îndreaptă în direcţia corectă, către o economie viitoare bazată pe cunoaştere şi inovare, şi reflectă încrederea internaţională în creştere în economia Emiratelor Arabe Unite”, a spus Al Zeyoudi pe X.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.