Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emisiunea 'Exclusiv VIP cu Cristi Brancu' va putea fi urmărită din martie la Prima TV

prima tv

Realizatorul şi prezentatorul Cristi Brancu se alătură cu emisiunea „Exclusiv VIP” noilor vedete care vor fi văzute din martie la Prima TV.

Emisiunea va conţine interviuri exclusive cu diverse personalităţi româneşti, poveşti emoţionante din viaţa lor, potrivit news.ro.

Citește și: Florin Cîțu anunță că e singurul care taie și spânzură în Guvern! Doar el!

„Ne întoarcem proaspeţi şi în forţă, în direct pentru a fi primii cu Prima. Cel mai dinamic canal de televiziune al momentului este acum locul în care fiecare moment înseamnă o evadare din banal. «Exclusiv VIP cu Cristi Brancu» promite să aducă vedete şi oameni spectaculoşi. Vreau ca telespectatorii să privească realitatea altfel, astfel încât să găsească emoţia, surpriza din lumea VIP-urilor. Împlinesc 30 de ani de media în 2021 şi cred că tot ce am adunat în aceşti ani a fost doar o repetiţie pentru marele spectacol care începe acum, din martie la Prima TV”, spune Cristi Brancu.

Emisiunea „Exclusiv VIP” se înscrie în seria noutăţilor pregătite de Prima TV în acest început de sezon: matinalul Focus la prima oră, emisiunea „Insider Politic”, noul format de show „Hai cu fetele!”, emisiunea „Poezie şi delicateţuri” şi „Starea naţiei într-un decor nou” cu o rubrică nouă: „TÂLCtalk”.

Prima TV face parte din Grupul Clever, dezvoltat de Adrian Tomşa. Grupul Clever este unul dintre cei mai importanţi jucători din piaţa românească, în portofoliul complet al acestuia intrând 11 canale de televiziune (Prima TV, LOOKSPORT+, LOOKSPORT, LOOKSPORT 2, LOOKSPORT 3, LOOK 4K, PROFIT.RO, AGRO TV, CINEMARATON, COMEDY EST, CINE EST) şi 7 site-uri (looksport.ro, lookplus.ro, lookmedica.ro, agro-tv.ro, profit.ro, primatv.ro, focusprimatv.ro şi servuscluj.ro).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.