Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emma Răducanu a primit un wild card la Miami Open

Inquam Photos / Simion Tataru
Inquam Emma Răducanu

Emma Răducanu, câștigătoarea surprinzătoare de la US Open 2021, este clasată prea jos pentru a putea intra direct în turneele WTA. Ea a primit din partea organizatorilor Miami Open o invitație specială. Ea așteaptă un wild card și de la Indian Wells, unde momentan e nevoită să joace calificări.

Jucătoarea în vârstă de 21 de ani nu a mai jucat de când a pierdut în fața ucrainencei Anhelina Kalinina, la Doha, pe 12 februarie, conform News.ro.

Răducanu se află pe locul 252 în lume, în timp ce își continuă revenirea după o pauză de opt luni din cauza unei accidentări.

Fostele campioane majore Venus Williams, în vârstă de 43 de ani, și Caroline Wozniacki, în vârstă de 33 de ani, au primit, de asemenea, wildcard-uri pentru turneul pe suprafață dură de la Miami.

Evenimentul, care este unul dintre cele mai mari în afara celor patru turnee de Grand Slam, începe pe 17 martie.

Încă nu este clar dacă Răducanu va juca înainte de această dată la Indian Wells din California, turneu care precede Miami în cadrul 'Sunshine Double' și care începe pe 6 martie.

O clasare protejată pe 103 a ajutat-o pe fostul număr unu britanic să intre la Australian Open-ul din luna ianuarie fără a fi nevoie să treacă prin calificări.

Dar regula care permite jucătorilor să își înghețe clasamentul dacă sunt indisponibili timp de șase luni sau mai mult nu i-a permis lui Răducanu să intre direct și pe tablourile principale de la Indian Wells sau Miami.

Opt wild-carduri sunt disponibile pentru Indian Wells, care a acordat deja câte două americancei Williams, de șapte ori campioană la turnee majore, și danezei Wozniacki, fost număr unu mondial.

În cazul în care Răducanu nu primește un wildcard la Indian Wells, ea ar putea juca în calificări.

Răducanu a ratat cea mai mare parte a sezonului 2023 după operații la ambele încheieturi, precum și o intervenție chirurgicală la gleznă, înainte de a reveni în circuit în ianuarie.

Ea a câștigat trei din cele șapte meciuri de la revenirea sa de până acum și, în loc să accepte un wildcard pentru Dubai, după ce a pierdut în fața lui Kalinina, s-a întors în Marea Britanie pentru o perioadă de pregătire la Centrul Național de Tenis al LTA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.