Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emmanuel Macron comentează lista lui Deschamps pentru Euro 2020: Am spus mereu că sunt două funcţii grele, acelea de preşedinte şi de selecţioner

facebook.com
franta fotbal

Emmanuel Macron s-a exprimat, miercuri, despre lotul Franţei pentru Euro-2020, subliniind că el şi selecţionerul Didier Deschamps au cele mai dificile funcţii din republică, deoarece sunt 68 de milioane de francezi care cred că ar lua decizii mai bune ca ei, anunță news.ro.

"Mereu am spus că sunt două funcţii grele. Cea de preşedinte al Franţei şi cea de selecţioner, pentru că sunt 68 de milioane de francezi convinşi că au idei mai bune. Eu sunt unul dintre cei 68 de milioane care spune în fiecare dimineaţă "aş fi făcut asta sau altceva dacă eram Didier Deschamps", a declarat Macron.

Macron a mai spus că are încredere în lotul selecţionat de Didier Deschamps, în care revine şi Karim Benzema. "Deschamps a arătat că ştie să facă un colectiv, că stie să-i dea încredere şi cred că a făcut alegerile bune. Sunt bucuros pentru jucătorii selecţionaţi. Cred că a adunat cea mai bună echipă posibilă", a menţionat Macron.

La Euro-2020, Franţa va evolua în grupă cu Germania, Ungaria şi Portugalia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.