Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoții pentru Omar Hayssam. Dosarul 'Manhattan' ajunge la final

rtv.net
Omar Hayssam

Sirianul Omar Hayssam ar putea fi condamnat într-un alt dosar decât cel de terorism pentru care îşi ispăşeşte deja pedeapsa, relatează Realitatea tv. Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti ar putea da, joi, decizia definitivă în dosarul „Manhattan" în care omul de afaceri sirian a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti, la pedeapsa de 13 ani şi 4 luni de închisoare plus un spor de 10 ani, rezultând astfel peste 23 de ani de închisoare.

Regele cu cea mai îndelungată domnie e în stare gravă: Există zvonul că a murit

Sirianul Omar Hayssam a fost condamnat în noiembrie de Tribunalul București la 23 de ani și patru luni închisoare în dosarul "Manhattan", în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, pentru săvârșirea unor infracțiuni economice.

În același dosar, fratele lui Hayssam, Mohamad Omar, a fost condamnat la 16 ani de închisoare. De asemenea, cei doi frați au fost obligați să plătească în solidar suma de 7,8 milioane lei.

'Tupeu' de milionar: A declarat război statului român şi vrea 300 de milioane de euro despăgubiri

În acest dosar, Omar Hayssam a fost trimis în judecată în octombrie 2012 de procurorii DIICOT, alături de fratele său, Mohamad Omar, cumnatul lui, Mihai Nasture, și doi parteneri de afaceri — Viorel Vasile Mafteucă și Doina Farladanschi.

Potrivit DIICOT, cei cinci au constituit un grup infracțional organizat și au acționat premeditat și planificat în vederea nerestituirii creditelor și trecerii patrimoniilor SC Bucovina Mineral Water SA și SC Rio Soft Drinks în cadrul altor societăți din "Grupul Manhattan".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.