Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Emoţie şi lacrimi pentru Juan Martin del Potro înainte de a servi, probabil, pentru ultima oară în circuitul ATP

Tennis365.com
 Juan Martin Del Potro

Tenismenul argentinian Juan Martin del Potro, locul 753 ATP, a pierdut probabil ultimul meci din carieră, disputat, marţi, la turneul de la Buenos Aires, anunță news.ro.

El a fost învins, în turul I, cu scorul de 6-1, 6-3, de compatriotul său Federico Delbonis, locul 42 ATP, după o partidă de o oră şi 23 de minute.

Revenit pe teren după aproape trei ani, Del Potro a fost cuprins de emoţie şi de lacrimi înainte de a servi la 3-5 în setul secund, ultimul său ghem, într-o atmosferă incendiară.

"Am dat tot ce aveam, până la ultimul punct. Sunt fericit pentru că, probabil, ultimul meu meci a fost pe un teren şi nu susţinând o conferinţă de presă. S-ar putea să nu ne mai vedem niciodată”, a spus el pe teren, în ovaţiile spectatorilor.

"Este dificil să explic cum m-am simţit pe teren. Atâtea emoţii... Atmosfera a fost nebună, oamenii au fost nebuni şi am avut unul dintre cele mai bune meciuri din cariera mea, cu publicul", a spus del Potro după meci.

După ce a părăsit terenul, el a avut un mesaj pentru fanii care speră să-l vadă jucând din nou: "Nu ştiu dacă se va întâmpla, pentru că durerea la genunchi este foarte mare. Dar voi continua să fac un efort mare pentru a vindeca genunchiul şi dacă voi obţine asta, poate voi mai avea o şansă să joc".

Del Potro a intrat în arenă pe melodia argentiniană de rock "Que Placer Verte Otra Vez", a unui prieten de-ai săi, muzician cunoscut sub numele de Ciro, care se traduce prin "Ce plăcere să te văd din nou".

Melodia s-a schimbat în timpul meciului, în scandările cunoscute "Ole Delpo" ale spectatorilor, informează ATP.

Victima a accidentărilor repetate de-a lungul carierei sale, în special la ambele încheieturi, Del Potro, câştigător al US Open în 2009 şi fost numărul 3 mondial, a suferit patru operaţii la genunchi în ultimii trei ani şi alte patru la mâini, anteior.

Tenismenul de 33 de ani are în palmares, în total, 22 de trofee la simplu plus alte 13 finale pierdute. El a câştigat aproape 26 de milioane de dolari din tenis în carieră, dar este la un pas de faliment din cauza investiţiilor proaste făcute de tatăl său, cel care i-a gestionat banii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.