Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EMOŢIONANT: Omagiu adus victimelor din Colectiv la meciul ACS Poli - Dinamo/ VIDEO

omagiu tm

Un omagiu a fost adus, sâmbătă seară, la meciul ACS Poli Timişoara - Dinamo, din etapa a XVII-a a Ligii I, victimelor incendiului de la clubul Colectiv, de săptămâna trecută, în minutul 41 al partidei jocul fiind întrerupt pentru scurt timp pentru a marca numărul persoanelor decedate.

În minutul 41 al partidei, crainicul stadionului din Timişoara a anunţat: "Suntem cu 41 mai puţini", moment în care jucătorii s-au oprit şi intreg stadionul a început să aplaude. De asemenea, suporterii au scandat: "Colectiv".

Înainte de startul jocului, la mijlocul terenului s-au strâns mai mulţi copii şi tineri cu pelerine albe şi care ţineau câte o lumânare în mână. La marginea terenului, în spatele unei porţi, s-a format o cruce din lumânări.

Atât înainte de start, cât şi pe parcursul jocului, pe panourile de pe marginea terenului au rulat numele persoanelor decedate în incendiul de la clubul Colectiv.

VIDEO AICI!

Emoționant! La Timișoara, meciul s-a oprit în minutul 41 și numele celor 41 de victime ale tragediei de la Colectiv au curs pe panourile din jurul terenului -->> http://bit.ly/1Mr5kW9

Posted by Digi Sport on Saturday, November 7, 2015

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.