Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Enceanu, devastat de moartea lui Petrică Mîțu Stoian: 'Avea probleme cu inima'. Drama cumplită prin care trecuse regretatul artist în ultimele luni

youtube
enceanu petrica mitu stoian

Interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a decedat, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin. El a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, el fiind internat iniţial la o clinică pentru recuperare post-COVID.

Constantin Enceanu, cel mai bun prieten al lui Petrică Mîţu Stoian, a povestit într-un interviu acordat Antena 3 ce suferinţe ascunse avea regretatul artist.

„Nu îmi vine să cred că mi-am pierdut un frate adevărat. Nu îmi vine să cred că vorbesc la trecut de Petrică, nu îmi vine să cred că nu o să pot să-l mai întâlnesc şi să ne strângem mâna, să povestim ce am mai făcut".

„Aveam o legătură de prietenie de peste 20 de ani şi am făcut lucruri frumoase cu Petrică, cu care am bucurat pe cei care iubesc muzica populară. Nici nu şi-a luat rămas bun măcar", a spus artistul.

„Ultima dată când am vorbit cu Petrică îmi spunea că se duce la această clinică(...) Îmi zicea să vrea să se refacă, să stea liniştit. S-a dus şi din nefericire se întoarce între patru scânduri. Avea în program să facă 15 proceduri de ozonoterapie, nu cunosc prea mult de acest tratament dar se pare că nu i-a făcut bine şi după prima şedinţă am înţeles că a expectorat puţin sânge".

„Petrică obosea repede, dar din dorinţa de a se reface cât mai bine şi-a propus să facă acest tratament", a spus Enceanu.

„Avea probleme cu inima de ceva vreme. Din câte ştiu când a avut CODID a fost tratat acasă. Petre şi toată familia a fost vaccinată", a mai spus Enceanu pentru Antena 3.

În urmă cu câteva luni, Petrică Mîțu Stoian trecuse printr-o tragedie cumplită și nu a mai putut să mănânce. Acesta l-a speriat pe Cătălin Măruță atunci când a apărut în emisiunea sa și toată lumea a observat că pierduse foarte multe kilograme.

Interpretul de muzică populară a povestit că pierduse un prieten foarte drag și din acel moment și-a pierdut pofta de mâncare. Era vorba despre soția impresarului său.

„Am slăbit din cauza unui șoc. Este vorba de soția impresarului meu care a lucrat foarte mult la imaginea mea și care a trecut din lumea cu dor în lumea fără dor. A fost o durere imensă când am auzit.

M-a ajutat foarte mult în carieră. Acest șoc m-a făcut să-mi piară pofta de mâncare. Aveam peste 100 de kilograme, iar acum am slăbit brusc peste 20 și ceva. O să încerc să trec peste acest moment”, mărturisea regretatul artist de muzică populară la Pro Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.