Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epava avionului cu care s-a prăbușit Emiliano Sala și un corp au fost găsite pe fundul oceanului

wikipedia
emiliano sala

Echipa angajată de familia lui Emiliano Sala pentru a continua căutările pentru atacantul argentinian şi pilotul care îl transporta de la Nantes la Cardiff a găsit, în cele din urmă, avionul privat şi un corp în interiorul său, potrivit mediafax.

Citește și: Gabriela Firea cere intervenția tuturor puterilor statului - E primul Guvern din istoria post PCR-istă care ia această măsură

Anchetatorii britanici au declarat că în scurt timp va începe o ”operaţiune submarină” pe epava respectivă: "În acest moment este în curs de desfăşurare o operaţiune pentru a aduna elemente. O operaţiune submarină va fi efectuată în următoarele două zile", a spus purtătorul de cuvnt al AAIB (Biroul de anchetă britanic pentru accidente aeriene).

David Mearns, şeful de la Blue Water Recoveries, compania angajată de familia lui Sala pentru a continua căutările atacantului argentinian a lămurit situaţia cu privire la epava descoperită de echipa sa: "Timpul presează când este vorba de un corp, este deci obligatoriu ca ei să se ocupe de recuperarea avionului şi a corpului. Trebuie văzut cum poate fi ridicat avionul fără a deplasa corpul şi să ne asigurăm că va fi recuperat tot", a spus Mearns.

Conducătorul operaţiunii a precizat că operaţiuea nu este imposibilă din punct de vedere tehnic: ”Adâncimea apei nu este cu adevărat o problemă, iar cu nava potrivită se poate face faţă condiţiilor meteo (...) Sincer, este o chestiune de voinţă", a mai punctat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.