Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Epidemia de coronavirus explodează în Israel - Numărul cazurilor a crescut cu 40% în doar 24 de ore

coronavirus COVID 19

Cazurile de COVID-19 din Israel au crescut cu 40% în ultimele 24 de ore, ajungând la 427, a declarat miercuri Ministerul Sănătăţii, preconizând o accelerare a numărului de infectări pe măsură ce testarea în masă este implementată, notează Reuters potrivit Agerpres.

După ce le-a cerut israelienilor să rămână la domiciliu şi a aprobat monitorizarea cibernetică a cazurilor de COVID-19 pentru a reduce riscurile de infecţie, premierul Benjamin Netanyahu a declarat că cel puţin 3.000 teste pentru depistarea noului coronavirus vor fi efectuate zilnic, inclusiv la noile puncte de tipul ''drive in''.

"Vom ajunge într-o situaţie în care sunt multe sute de pacienţi noi în fiecare zi ba chiar posibil mai mulţi", a declarat Moshe Bar Siman-Tov, directorul general al Ministerului Sănătăţii pentru Radioul Armatei Israelului.

Cinci dintre cei 427 de pacienţi - în creştere de la 304 raportaţi marţi dimineaţă - sunt într-o stare critică, a precizat Ministerul.

Până în momentul de faţă, nu au fost raportate cazuri de deces provocate de noul coronavirus în Israel sau în teritoriile palestiniene.

În Cisiordania ocupată, responsabilii sanitari palestinieni au confirmat 44 de cazuri de COVID-19, în timp ce în dens populata Fâşie Gaza nu a fost înregistrat până în prezent niciun caz.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.